Pieke Noémi

Pszichopedagógusként kutyás tréningekkel, terápiákkal 2010 óta foglalkozom. Egy falánk labradorral és két időzített szeretetbomba spániellel kezdtem el dolgozni. Ők emlékeztetnek nap mint nap arra az őszinteségre, szeretetre és tiszteletre, amivel egymás és önmagunk felé is fordulnunk kell.

 

Feladatok: szakmai vezető, egyéni és csoportos coachingok, céges tréningek, önismereti tréningek

 

Pieke Ágoston

Közgazdász diplomám megszerzése mellett folyamatosan önkénteskedtem egy civil szervezetben, melyben készségfejlesztő és önismereti tréningeket szerveztünk és tartottunk fiataloknak. Itt szerettem bele a tapasztalati tanulás módszerébe, melyet utána szervezetfejlesztőként, trénerként is szívesen használtam. Négylábú társaim pedig csak fokozták ezt az élményt...

 

Feladatok: céges tréningek, önismereti tréningek, felvezetés, kutyakiképzés

Shaco

Lelkes, munkamániás, rajong az emberekért, sosincs elege a labdázásból és a kötélhúzásból, valamint örökké éhes. Mindig, minden helyzetben lehet rá számítani, rendkívül stabil és megbízható kutya. Kiváló érzéke van ahhoz, hogy melyik klienssel hogyan kell viselkednie. Mindenes kutya, egyaránt jól teljesít a gyerekekkel és felnőttekkel is. 

Idegen kutyákkal közömbös, de a falkához tartozó állatainknak igazi gondos nagybácsija, akihez oda lehet bújni, mikor dörög az ég, és akit párnaként lehet használni az esti alváskor.

 

Terápiás kutya vizsgával rendelkezik.

 

Artúr

Nagyon élvezi az emberek társaságát, egy igazi szeretetgép, aki folyamatosan bújik és puszikat oszt. Kissé erőszakos is ebben, de őt így szeretjük.

Bohókás, szétszórt, nagyon kajla, és képes a legapróbb dolgoknak is annyira örülni, hogy szinte szétrobban tőle. A tréningek során rendszeresen kihívás elé állítja a résztvevőket, hiszen hajlamos makacsságra és sértődékenységre is.

 

A terápiás kutyák számára kötelező temperamentum vizsgát kiváló eredménnyel teljesítette. Ezen kívül triflakereső vizsgával is rendelkezik. Kedvenc hobbijai a kirándulás, agility és a vízi apport.

 

Charlie Brown

Egyszerűen mindenkit levesz a lábáról. Hihetetlenül bájos és elragadó, extra tanulékony és könnyen képezhető. Plüssmackós külsejének hála ügyesen leplezi huncut természetét. 

Igazi munkaőrült. Minden kutyás sportban tehetséges, a kutyaiskolák sztárja, és szarvasgomba keresésben is jeleskedik. 

Simogatás hatására rongybabává változik, és teljesen elolvad.

Please reload